Ej ”allmän” tillställning.

Nu har jag pratat med tillståndsmyndigheten/polisen. Vår kör omfattas inte av restriktionerna då vi inte arrangerar en konsert. Man får mer se det som ett slutet sällskap som träffas och repeterar. Det spelar alltså ingen roll om vi är fler än 500. Oavsett det ska vi naturligtvis hålla största försiktighet. Vi avvaktar och ser vad som händer. Ingen kör på tisdag i alla fall. Tisdagen efter har vi lyckats hyra norrmalmskyrkan. Sen ska enligt uppgift Immanuel kanske öppna igen. Vi kan ses på måndag i Grönvallsalen, men vi avvaktar och ser hur allt utvecklas.

2 kommentarer
 • Bengt Kjellman mars 13, 2020

  Tycker att det är helt fel att kören
  träffas i rådande läge även om det inte leder till åtal och straff.
  mvh Bengt Kjellman körmedlem och läkare.

  Svara Replies
 • Christine Ekeram mars 13, 2020

  Hej. Det är toppen att sjunga, man blir glad och det är viktigt. Jag vill ändå säga att det nu pågår något som vi alla måste ta hand om, och hur kul det än är så känns det inte rimligt att använda nått kryphål för att ses i stor grupp. Smittrisken minskar inte för att vi är en ” sluten grupp” Inte mötas i offentliga sammanhang över 500 handlar såklart om smittrisken, och den kvarstår ju i alla grupper Sen kanske vi inte blir så många , dock viktigt att vi tar det här på allvar. Hoppas på mycket sång framöver, men i nuläget avstår jag. Vänliga hälsningar Christine

  Svara Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.