Nu har jag pratat med tillståndsmyndigheten/polisen. Vår kör omfattas inte av restriktionerna då vi inte arrangerar en konsert. Man får mer se det som ett slutet sällskap som träffas och repeterar. Det spelar alltså ingen roll om vi är fler än 500. Oavsett det ska vi naturligtvis hålla största försiktighet. Vi avvaktar och ser vad som händer. Ingen kör på tisdag i alla fall. Tisdagen efter har vi lyckats hyra norrmalmskyrkan. Sen ska enligt uppgift Immanuel kanske öppna igen. Vi kan ses på måndag i Grönvallsalen, men vi avvaktar och ser hur allt utvecklas.

2 svar

  1. Tycker att det är helt fel att kören
    träffas i rådande läge även om det inte leder till åtal och straff.
    mvh Bengt Kjellman körmedlem och läkare.

  2. Hej. Det är toppen att sjunga, man blir glad och det är viktigt. Jag vill ändå säga att det nu pågår något som vi alla måste ta hand om, och hur kul det än är så känns det inte rimligt att använda nått kryphål för att ses i stor grupp. Smittrisken minskar inte för att vi är en ” sluten grupp” Inte mötas i offentliga sammanhang över 500 handlar såklart om smittrisken, och den kvarstår ju i alla grupper Sen kanske vi inte blir så många , dock viktigt att vi tar det här på allvar. Hoppas på mycket sång framöver, men i nuläget avstår jag. Vänliga hälsningar Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.