Hej. Vi har blivit erbjudna att sjunga på Gurudev Sri Sri Ravi Shankars konsert i konserthuset. Vi ska sjunga en sång som 1000 pers. i publiken kan sjunga med i.(verkar vara utsålt) Dom har föreslagit: Imagine. Vi behöver 250 sångare. Vi måste 100% ha koll på vilka som kan/vill/lovar att vara med. Först till kvarn gäller förstås. Vi behöver 60 pers. från röd och 60 pers från grön, 130 från svart. Får vi snabbt svar meddelar vi konserthuset att vi är på och lägger vi ut stämmor på vanliga stället att repa från. Ni som ställer upp måste lova att repa minst 10 ggr. så det blir kvalitet`. När vi träffas samma dag på konserthuset för soundcheck blir det enda repet. Viktigt att ta eget ansvar och text. Återkommer med detaljer när vi vet om vi får ihop en kör. Kul va? Vi har nog gjort gott intryck när vi var där sist.

21 svar

 1. Har sammanställt alla anmälningar ikväll den torsdag den 13/6. Vi är totalt 154 sångare.
  Vi får vara totalt 214 så 60 till får plats.
  Några har anmält sig både här och på Facebook.
  Det räcker och underlättar om man bara anmäler sig en gång, gärna med stämfärg vid nästa evenemang.
  De som saknar Facebook anmäler sig här, har man FB anmäler man sig enbart där.
  Mvh Ingela

 2. Här är det 15 anmälda.
  Jag har anmält mig men inte här….
  Känns lite rörigt tycker jag.

  1. Det räcker att anmäla sig en gång Carina Bergqvist. Alla har inte FB. Har man inte det anmäler man sig här. Du är anmäld via FB ser det ut som, stämmer det? Mvh Ingela

 3. En helt annan fråga – jag var med till Rwanda o undrar hur det går med verksamheten där. Dessvärre var jag borta en gång denna termin. Givetvis då Preston var med o visade film. Kan ni lägga ut filmen o text om vad han berättade på hemsidan – för oss som ej är på FB. På förhand tack Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.