ImmanuelkyrkanKonsert kl 13.00. Samling kl 11:00. Konsert kl 16.00, samling kl 14:30.Tag med: Biljett, texter, mobil/lampa, vattenflaska, solglasögon, tygväska att ha sakerna i mellan fötterna.Valfri flagga, solglasögon. Caroline tar med ballonger. Klädsel: Vitt/ljust upptill, gärna kör t-shirt om ni har. Svart/mörkt nertill Attiralj i din stäm färg. Låtlista:1. Tender 2. Hälsa gud 3. Konsten att finnas till 4. The song of our children 5. Det ordnar sig 6. Down by the river 7. Dans Rwanda 8. Kära mor 9. Pass the dutchie 10. To be gone 11. Caroline 12. Blå blå dag EXTRA. Har skorna för att gå i. 

4 svar

  1. Hallå tidiga gänget på lördag och våra bossar Caroline och Heinz!
    Jag undrar om det är möjligt att under uppvärmningen sjunga ”Ha den äran idag” för min kompis Svaje som fyller 50 år den 13 maj? Han har det inte så lätt just nu och skulle bli illa glad ifall jag sände honom en film med en massa glada människor som sjunger för honom.
    Bara en fråga. Kul ifall det är ok. Annars får det vara.
    Önskan inskickad av Kruse med skelettreflexvästen, grön stämma, Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.