Välgörenhetskonserter 7/6, ImmanuelkyrkanKonsert kl 18.00, samling kl 16.30 Konsert kl 19.30, samling kl 19.02.Ta med: Biljett, texter, mobil/lampa, vattenflaska, solglasögon, tygväska att ha sakerna i mellan fötterna. Hattar, ballonger o servetter tar Caroline o Heinz med. Klädsel: Vitt/ljust upptill, gärna kör t-shirt om ni harSvart/mörkt nertill Attiralj i stäm färg Låtlista:1. Stora röda huset 2. President 3. Lite som jag 4. Blue 5. Miss Decibel 6. In i dimman7. Always remember 8. Virus 9. Heaven 10. Nema problema11. Go easy 12. Extranummer Imagine Väl mött vid årets sångfest

2 svar

  1. Hej,
    Tacksam för lite fler uppgifter om var och när vi ska ses på tjejmilen den 3 september 2022.
    Vi har tidigare fått info om att vi ska ses på Lindarholmsplan. På tjejmilen 2019 träffades ni enligt uppgift på Lindarängsvägen/Louddsvägen.2019 var samlingstiden kl 12.30. Jag vet att ni var någonstans på tjejmilen 2019 för jag sprang och hörde er:).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.