Info konsert Immanuelkyrkan 7/6

Välgörenhetskonserter 7/6, ImmanuelkyrkanKonsert kl 18.00, samling kl 16.30 Konsert kl 19.30, samling kl 19.02.Ta med: Biljett, texter, mobil/lampa, vattenflaska, solglasögon, tygväska att ha sakerna i mellan fötterna. Hattar, ballonger o servetter tar Caroline o Heinz med. Klädsel: Vitt/ljust upptill, gärna kör t-shirt om ni harSvart/mörkt nertill Attiralj i stäm färg Låtlista:1. Stora röda huset 2. President 3. Lite som jag 4. Blue 5. Miss Decibel 6. In i dimman7. Always remember 8. Virus 9. Heaven 10. Nema problema11. Go easy 12. Extranummer Imagine Väl mött vid årets sångfest
1 kommentar
  • hansola Larsson juni 6, 2022

    Låtordningen syns inte. Vore bra ha

    Svara Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.