Äntligen drar kören igång igen!Så känner nog många. Jag gläds med kultur-Sverige, och våra körledare, som haft det mycket kämpigt under tiden med Covid-19, då de flesta ”gig” och körer ”legat på is”. F o m 29/9 tas restriktionerna kring Covid-19 bort och vi får då alla, var och en, ta eget ansvar för att fortsätta följa de få och enkla råd vi nu lärt oss. En god handhygien, och att stanna hemma om man har symtom, är enkelt men betydelsefullt! Allt för att skydda oss själva och varandra mot smitta.Kör för alla välkomnar gamla, och även nya medlemmar, till en höst fylld med sång och glädje. Det kommer inte att annonseras efter nya medlemmar, så till en början är i huvudsak bara gamla medlemmar och deras vänner med. Vi kör igång: Måndag den 4/10 kl 18.30 i Grönwallssalen i Uppsala.Tisdag 5/10 kl 18.30 i Immanuelkyrkan i Stockholm. Caroline och Heinz har varit generösa och låtit kör-korten ”vila”, och vi har erbjudits möjligheten att sjunga i en uppskattad gratis digital kör, under uppehållet. Någonstans behöver de dock sätta ett slutdatum för de gamla kör-korten.Kör-kort som inte gått att använda under Covid-uppehållet går bra att använda under hela höstterminen 2021. Är ni inte med under hösten så spar kör-kort med klipp kvar. Det kommer att ge er en bra extrarabatt vid köp av nytt kör-kort under vårterminen 2022. Välkommen!Ingela, admin, på uppdrag av Heinz och Caroline

5 svar

 1. Caroline nämnde som hastigast idag (26/10) att en angiven tisdag i schemat i stället skulle vara på onsdagen i stället, men jag minns inte vilken vecka det gällde. Vilket datum ska ändras i schemat för stockholmarna?

 2. Håller med Åsa i inlägget ovan! Eftersom man inte riktigt vet hur det går till under körövningarna med tanke på pandemin. Jag är tveksam att ge mig ut i stora folksamlingar och åka kommunalt i rusningstid. Vore bra med lite information och lägesbeskrivning här på hemsidan med ett Nyhetsbrev då och då för medlemmarna.Jag har INTE facebook!
  PS Saknar kören!

 3. Hej Ingela (eller den som läser detta)
  Är en gammal trogen körsångare som varit med sen vi var på söder . Saknar kören men törs inte riktigt vara med ännu . Skulle uppskatta oerhört att få lite uppdatering om hur det går nu när kören startat igen. Här på hemsidan ,då jag inte har facebook o ämnar inte skaffa det heller . Tack på förhand !
  Hoppas innerligt att vi ses snart !

 4. HEJ,jag vill anmäla mig till Alla kan sjunga kören, CAROLINE af UGGLAS.Jag bor i Stockholm,Kungsholmen.
  Med vänlig hälsning, Marie-Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.