Hej alla väntandesångare!Vi kommer att dra igång kören 27/9 Uppsala & 28/9 Stockholm. Uppsala som vanligt i Grönvallsalen. Stockholm kommer att bli Immanuelkyrkan (filadelfia blir i vår) Hur många vi får vara/covidpass vet vi inte än. I värsta fall får vi köra två olika pass/kväll. Vi meddelar oss så fort vi vet mer. Beroende på hur många vi får vara så vet vi ej om det blir infomöte eller ej. Släpps restriktionerna så kan vi bjuda in nya medlemmar.Heinz & Caroline

7 svar

  1. Vore bra om bara typ vaccinerade/alt. de med antikroppar kunde komma in. Skulle kännas säkrast. De är ju enkelt att skaffa typ vacc.intyg på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.