Hej på er alla kära körsångare.Tålamod är våran bästa vän. Så låt oss ha lite körkul på webben ett tag till.Vi ses och hörs tisdag den 2 februari kl. 18:30. Ni kan gärna bjuda in era vänner/grannar och folk ni känner. Ni kan bjuda in dom till vår facebookgrupp .Vi har tänkt över och bestämt oss att vi bjussar på våra konstigheter här på nätet. Även om era vänner har svårt att hänga med så kan det ju inte vara sämre än att sitta hemma och ruttna.Man blir ju kliniskt glad över att sjunga, så kom igen så sjunger vi bort alla gråa moln.På nätet har vi ju ingen platsbrist. Längtar. Må detta år bli gott.Heinz & Caroline

4 svar

  1. I wish to sing in a choir to train my voice and also to get a feel good feeling. How can one join or sing at a distance?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.