Hej alla sångare. Läget är fortfarande ovisst vilket gör oss väldigt frustrerade. Därför har vi bestämt att om det inte blir någon öppning(vilket vi hoppas på förstås)så kör vi vi igång webbkör den 29/9 som den vanliga kören skulle startat på. Vi kör varje tisdag 18:30 med både Uppsala och sthlm. Naturligtvis kryssar ni inte era kort. Det spar ni tills vi ses in blood and flesh. Vi upprepar att korten flyttas fram lika länge som pandemin. Rwanda och konserter flyttas fram. Mer info när vi ses vid skärmen. Saknar er otroligt mycket längtar efter att få ses på riktigt snart. Caroline & Heinz

3 svar

  1. Hej!
    Hur fungerar webkören? Jag är inte med i Facebook. Finns det ngn webbadress och hur länge ligger den kvar? Kan jag alltså gå in och vara med vid ett annat tillfälle än tisd. Kl 18:30?
    Dvs är det inspelat?
    Mvh Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.