Inget marathon gig.

 Ok! Kära bästa körvänner som jag längtar så efter! F.. och Hel….e så deppigt att de ställer in marathon. Inte bara för oss stackars körsångare utan även för alla som vill idrotta. Sjunga och motionera är ju det viktigaste för att må bra. Jag blir så uttråkad! Det är verkligen tragiskt det här med Corona. Heinz har lovat mig att kören  sätts igång i Höst igen. Och jag ska tro honom! Så klart att det är så. Alltid positiva tankar! Det här kan bara inte fortsätta   Det blir mental Fuc…. istid. Vi hoppas att giget i Kungsträdgården nu får bli vår kickstart! Och att vi får ses två gånger innan det. Är 
En smula frustrerad även fast Det är så njutbart med denna fantastiska sommar värme. Så låt mina svordomar bli förlåtna. Järnspikar också vidare! Längtar så efter er och musiken !! Jag tackar mina oljefärger för sällskapet. Men känner att ni sångare har större impact och på mina glädje hormoner än vad färgerna har.  Och förresten brinner det i min högra målararm. Vill slänga penseln och grabba tag i mikrofonen! Eller dirigent pinnarna igen !!! Nu ! Snart så …..  kram alla ! Vi håller ut å kontakten här ! Love You ! Miss You mm mm.// Caroline

3 kommentarer
 • Louise Hartmann juli 10, 2020

  Ni är bara bäst – forever. Snart sjunger vi tillsammans igen. Happy days!

  Svara Replies
  • Phia Esphagen augusti 6, 2020

   Hej Caroline! (Å Heinz) Eftersom jag inte kommer att kunna delta i höstens, EVENTUELLA, evenemang, skulle jag vilja få min inbetalning tillbaka! Hur kan vi lösa det?

   Svara Replies
 • Angelica Lönneborg juni 15, 2020

  Finaste Caroline! Jag och hela kören saknar dig o Heinz så mycket!
  Längtar tillbaka till våra viktiga körkvällar!! Till dess önskar jag er en skön sommar!
  Stor kram. /Angelica

  Svara Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.