Vi kör livesändning på ”Caroline af Ugglas Kör för alla” facebook tisdagar 18:30. Om du inte är med i gruppen kan det vara god ide`att anmäla sig om man är sångsugen.

10 svar

 1. Hej, jag har inget autogiro får inte ha det för sociala sedan 10 år, jag är biståndsbedömd av Farsta stadsdelsförvaltning för att ha sysselsättningen mediaproduktioner vid studio IT med bl a kör, fast vi får inte mötas i kören just nu. Jag vill öva på min andning för att fortsätta sjunga, jag låter helt hes och för jäkligt just då jag har kol sedan ca 15 år. Jag har kunnat sjunga ganska bra och har en you tube kanal i mitt namn ca 130 videos med några egna produktioner plus karaoke på, det står där hur gamla de är. Senaste egen bomull i vinden av carina borg, för många år sedan carina borg ella fitzgerald dedicated to you( det är skillnad på då och nu ). Vill du hjälpa mig med sångrösten, tack? Inbetalningskort kan skickas mig hem: tisdagsvägen 1,123 60 Farsta om jag inte kan möta dig för att betala övningsavgift.

 2. Hej och tack!
  Vilket bra förslag för oss alla som längtar
  efter körsången!
  Vänliga hälsningar
  Bibbi S

 3. Jag vill bara säga att din energi gick rakt genom rutan i morse på Nyhetsmorgon i TV4:-D Jag saknar också kören!
  Hälsningar Berit

 4. Hej! Kan ni inte spela in övningen o lägga ut en länk på hemsidan så att vi -som av olika skäl – inte vill vara på Facebook kan se höra o öva i efterhand.
  Osa Hälsningar Annika

  1. Hej Annika!
   Det fungerar tyvärr inte då de kör livestream på FB via mobil. Det går inte att spara och dela utanför FB. Sändningen, 1 timme, är även för lång för att spara som fil.
   Kören kan vara med och kommentera under körrepet, vilket gör det roligare. Tyvärr finns det inget alternativt sätt att repa tillsammans på när vi är så många. Det är ca 300-400 med varje gång. Ett alternativ om ni vill vara med och sjunga är att gå med i FB under köruppehållet och avsluta kontot när kören drar igång igen. Man behöver inte vara aktiv f.ö på FB eller tillåta vänner. Kul om ni går med! Mvh Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.