Hej på er alla!

Vi saknar er så. Så konstigt att det blev så här. Jag är frisk men Heinz är sjuk i nån helvetes feber. Tyvärr är det så att både Grönvallsalen och Immanuelkyrkan är stängd fram till slutet av april, minst. Det innebär ju att vi inte hinner repa tillräckligt till konserten den 24/5 med gästartister och allt.. Sen kan det ju fortfarande vara så att mötesrestriktionerna ligger kvar vilket omöjliggör konserten ändå. Det enda att göra är att skjuta fram konserten till i höst med samma gästartister och samma underbara kör. Vårt tänkta rep nu på tisdag ställer vi in. Vi hoppas att vi kan få ihop några rep i maj så att vi kan genomföra våra tänkta gig i kungsträdgården, tjejmilen etc, om vi så ska träffas och repa ute eller via skype. Självklart vet ni att datumet på era kort flyttas fram med lika många gånger som kören ställs in.

Visst vet vi alla hur mycket jag älskar kören, men att jag skulle sakna er så här mycket trodde jag var omöjligt. Det är så tråkigt utan er. Håll er uppdaterade här och på hemsidan.

Love you! Caroline

2 svar

 1. Åh!! Det är så jättedystert med allt som måste ställas in! Jag hoppas att Heinz blir frisk snart och att det andra av det som planerats blir av!
  Vi måste hålla modet uppe, (även om det är svårt)!

  Ser mycket fram att sjunga tillsammans igen!
  Var rädda om er!
  Bibbi

 2. Saknar er också, otroligt mycket!
  Tänk så kul när vi är igång igen!
  Krya på Heinz!
  Hälsar Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.