Hej alla stockholmare(i första hand) Caroline är nu frisk och sugen på att ha kör, MEN!! Immanuelskyrkan har stängt för ALLA aktiviteter. Även sina egna gudstjänster m.m. Vi kollar om vi kan hitta någon tillfällig lokal någon annanstans. Det blir ju svårt med för mycket uppehåll med tanke på konserten. Vi kommer att fylla på med stämmor på hemsidan så att ni kan tjuvrepa. Stockholmare håll er uppdaterade här. Som det ser ut nu så ses vi (Uppsalingar)i Grönvallsalen på måndag nästa vecka.

2 svar

  1. Hej! Jag förstår att alla vill sjunga men utifrån samhällsansvar tycker jag att koren ska ställs in. Regeringen har bestämt i nuläget att max 500 ska vistas i en lokal, men det kan ändras. I andra länder är alla gruppträffen inställt, skolor är stängt eller max gräns är 100 i en lokal. Det finns många äldre deltagare i koren som har högre risk för svår infektionen med Covid 19 samt att i Uppsala man repar i ett sjukhus. Bra handhygien och ’social distancing` är jätteviktigt för alla för att sakta ner spridning i samhället. Älskar kor, bli ledsen att missa det, men avstå själv till att situationen förändras.

    Hoppas att det kan finnas ’contingency plan` för att sjunga på distans, till exempel med inspelat video…

  2. Gäller denna info ännu, eller är det regeringens ”order” som vi går efter? Alltså, max 500 i samma lokal! Ser just nu på tv4 å pressträffen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.