Inför vår julavslutning i Stockholmskören, den 10/12, har Caroline och Heinz beslutat sig för att göra ännu en god gärning. 
Då vi inte har möjlighet att bjuda in alla våra vänner o familj pga för lite platser på Chinateatern kom Caroline på idén att ändå ge de som får plats på scenen chansen att att få uppleva vår härliga julkonsert. 
Biljetterna säljs genom auktioner på FB och här, med start ikväll den 18/11och avslut söndag 26/11 kl 23.00. 
Utgångsbudet ligger på 300 kr. 
De 20 högsta buden vid ”auktionens” avslut vinner och får var sin biljett, som ger en sittplats på scenen de sista 30 min av kören när vi sjunger för våra vänner. Övrig tid, från 18.30, sitter man med sina vänner. 
Hela förtjänsten går oavkortat till bygget av ett fritidshem i Kigali, i Rwanda. Det är Caroline och Heinz drömprojekt, att få bygga ett fritids för barn i ett utsatt område. Det blir det första fritidshemmet i Rwanda. Tanken är att barnen ska få vistas där efter skolan, kostnadsfritt, och bla hålla på med bild och musik. 
En fantastisk idé av våra körledare tycker jag och många med mig.
Målet är att vår Kör för alla, de som vill och har möjlighet, ska åka till Rwanda och sjunga tillsammans för och med en kör där. Vi får även besöka det nya fritidshemmet, som förhoppningsvis står klart våren 2021.
Lägg ditt bud genom att skriva en kommentar till detta inlägg. 
Mvh Ingela/admin för FB

4 svar

  1. Hej Kjell
    Tack för ditt fina bud. Du har vunnit en biljett som har en reserverad sittplats på scenen. Kolla PM gör övrig info. Mvh Ingela

  2. Skulle uppskatta det väldigt väldigt mycket om konserten från Konserthuset 2019 kunde läggas ut på hemsidan.
    Jag har inte Facebook.
    Snälla, snälla.

  3. Hej, jag lägger ett bud på 450 kr. Hoppas det räcker för att komma över en av de attraktiv biljetterna till er konsert. Fick ett felmeddelande men jag hoppas det går fram ändå?

  4. Hej, jag lägger ett bud på 450kr. Hoppas det räcker för att komma över en av de attraktiv biljetterna till er konsert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.