Tack för gåvorna!

Tack alla som var med och skänkte pengar till PLAN och bidrog till fina presenter, för att visa lite uppskattning till våra fantastiska körledare. Vi har följt vårt fadderbarn Emmanuel med familj i Uganda ca 6 år nu, toppen! Har skrivit till dem och hoppas få svar inför höstterminen. Vi gav ett bidrag till en gräsklippare, som de saknar, och till ett hopphinder till nya hästen. Heinz fick nya maraccas då hans gamla gjort sitt. Han fick även en stor fin gryta från Myrorna att trumma på när trummor saknasDe fick alla tre god dryck till midsommar oxåPresenterna uppskattades mycket, kul!

Med vänlig hälsning Ingela och pantertanterna Yvonne o Kerran

Inga kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.