INFO KÖRTRÖJOR

Vill börja med att tacka för bra respons trots kort framförhållning.Det streckades för ca 700 tröjor på våra listor, toppen🌹Det blev lite ”brandkårsutryckning” kring beställningen pga lite strul. Tanken var att lägga beställningen utifrån den tidigare vi gjort men det funkade inte då vi valt fyra färger på trycket denna gång. Nu är beställningen iaf skickad och vi håller tummarna för leverans innan konserterna.
Vi har beställt 1000 tröjor i olika storlekar och färger så det finns ca 300 tröjor kvar att köpa för er som inte var med förra veckan.
Info om betalning mm kommer när tröjorna är klara för leverans.
Överskottet för tröjorna, som kostar 160 kr, går till uppstarten av en ny förskola i Rwanda. På bilden ser ni vår kontaktperson i Kigali Rwanda, Sarah. Hon har precis skrivit kontrakt på lokalen i bakgrunden, den blivande förskolan. Vår körvän Bibbi åker dit i augusti för att hjälpa till kring uppstarten.
Med vänlig hälsning Ingela
Inga kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.