Måste tyvärr meddela att detta evenemang ställs in för vår del😕 Det blev alldeles för få anmälda, speciellt i stämmorna, för att det skulle bli ett bra framförande. Caroline var tydlig på kören med att det krävdes en rejäl kör för att vi skulle delta. Tyvärr kom vi bara halvvägs denna gång, vilket är förståeligt med så kort varsel. Kanske får vi en inbjudan med bättre framförhållning en annan gång😉
Informera gärna era vänner som anmält sig.
Tack alla ni som anmälde er till evenemanget

6 svar

  1. Så himla tråkigtJag tror det var väldigt många som inte visste att man måste anmäla sig här också! Hade verkligen sett fram emot detta då jag troligtvis inte kommer kunna vara med den 2/6

    1. Vi var många som såg fram emot detta viktiga evenemang, dock inte tillräckligt många visade det sig tyvärr. Vi säger regelbundet på kören att drt är viktigt att hålls sig uppdaterad via hemsidan då den är vår huvudsakliga informationsväg. Tyvärr är det alldeles för få som gör det ändå. På FB, där jag lägger upp en del av den info ni får här, var det över 150 som svarade. Här var det endast 30 som svarat. Det talar för att det är alldeles för få som tar sig tid att läsa infon på hemsidan, vilket är olyckligt en sån här gång tex

  2. Tyvärr fattade jag inte att man var tvungen att anmäla sig via hemsidan/facebook. Uppfattade bara på kören att vi skulle räcka upp handen om vi ville vara med.

    1. Handuppräckningen gav bara en ”hint” om hur många som var intresserade, och Heinz tyckte det verkade vara lite för få, därför var vi tvungna att kolla mer exakt. Handuppräckningen visade inte heller hur många som kunde i respektive stämma, vilket var nödvändigt att få reda på. Då info kom med kort varsel var det också många på plats i kören som då inte visste om de kunde vara med. Vi har sagt vid ett flertal tillfällen att det är viktigt att körmedlemmarna håller koll på hemsidan då all info som rör kören läggs upp där, ibland med kort varsel. Här skulle info om låtarna vi skulle sjunga, samlingstid o plats också ha lämnats om konserten blivit av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.