Kör för alla är inbjudna att sjunga under en stor o viktig Klimatmanifestation i Humlegården söndag den 6 maj. Det blir underhållning och talare, och allt avslutas med en klimatmarsch till Mynttorget. Se mer info nedan.

För att vi ska kunna delta behövs en rejäl kör.

Många visade intresse ikväll, kul! Vi behöver nu omgående få veta hur många som vill/kan vara med. Även Uppsalakören är välkomna att vara med.

FÖR ATT ANMÄLA DIG:

1. Tacka ja till evenemanget i en kommentar till inlägget senast torsdag 26/4 kl 18.

2. Skriv i samma kommentar vilken stämma du tillhör. Mycket viktigt!

Vi ska sjunga 5 låtar:

Silver

En stund på jorden

Enter sandman

Små lätta moln

This is my life

OBS! Öva flitigt själv hemma då vi är lediga nästa vecka.

Info om Manifestation –

Tillsammans för klimatet 2018

När Klimatriksdagen har avslutats i Aula Magna på söndagen den 6 maj är ett viktigt arbete färdigt – och ett annat tar vid. För att fira av helgen men också peppa för att fortsätta driva på i klimatfrågan under valåret anordnas en stor manifestation: Tillsammans för klimatet 2018.

Vi startar i Humlegården på söndag eftermiddag med tal, musik och pepp, och när motionsluntan anländer med delegation direkt från universitetet, så bär det av med festivaltåg genom stan till Mynttorget för högtidlig överlämning till Riksdagens talman.

31 svar

  1. OBS! KLIMATKONSERTEN DEN 6/5 ÄR INSTÄLLD!
    Måste tyvärr meddela att detta evenemang ställs in för vår del Det blev alldeles för få anmälda, speciellt i stämmorna, för att det skulle bli ett bra framförande. Caroline var tydlig på kören med att det krävdes en rejäl kör för att vi skulle delta. Tyvärr kom vi bara halvvägs denna gång, vilket är förståeligt med så kort varsel. Kanske får vi en inbjudan med bättre framförhållning en annan gång.
    Informera gärna era vänner som anmält sig.
    Tack alla ni som anmälde er till evenemanget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.