Försäljning på kören den 24/4, till förmån för start av en förskola i Rwanda. Ett nytt samarbete mellan Caroline, Heinz och en körmedlem, Bibbi, som på plats ser till att förtjänsten oavkortat går till förskoleprojektet. Bibbi är även delaktig i byggprojektet i samarbete med kunniga och erfarna personer på plats.

Bibbi jobbar helt ideellt för projektet.

Ni kan köpa:

Brickor, väskor, lavendelpåsar i 3-pack och värmekuddar fyllda med ris. Allt är gjort av tyger från Rwanda.

Swish eller kontant betalning.

Förtjänsten från vårens försäljning av kör t-shirts kommer även den att gå till uppstarten av denna förskola.

Nästa års vårkonsert kommer att vara till förmån för bygget av ett nytt fritidshem/barnhem i Rwanda, som Caroline o Heinz kommer att stå bakom och finansiera. Det blir en Fritids för alla-verksamhet med inriktning på sång, musik och bild. Caroline har även en dröm om att på sikt kunna åka till Rwanda och sjunga tillsammans med intresserade i kören. Landet räknas numera som det 9:e säkraste landet i världen.

Med vänlig hälsning Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.