Nöjdare körledare än så här lär inte finnas! Otrolig respons! Kärlek! Värme! Superkör med bra band! Underbara artister! Ha nu en underbar sommar! Vi håller kontakten här! Glöm inte den 19:e Augusti på Skeppsbron, kulturfestivalen. Info kommer 1 vecka innan! Var stolta över att ni har bidragit till att fattiga kommer att få det en smula bättre. Gott samvete allihopa! Love Ya! Heinz & Caroline

5 svar

 1. Tack Caroline o Heinz för att ni orkar med oss körtanter hmm,vad tråkigt det skulle vara
  att inte ha kören med alla dessa konserter att se fram emot ,ni sprider mycket glädje !
  Ha en härlig sommar !
  Kram till er från Majsan i Knivsta

 2. Sången ädla känslor föder…?
  Solen skiner, vi hade en härlig konsert i söndags och Sverige har blivit VM-hjältar i hockey. Det mesta är frid och fröjd, men lite smolk i bägaren fick jag efter första låten i vår konsert. En kvinna snett bakom mig knackade mig på axeln och frågade om jag är svart. Jag pekade på mitt linne och svarade ”Nej grön.” ”Det lät som du sjöng svarta stämman” blev då svaret. Jag är mycket medveten om att jag inte är helt tonsäker – jag är ju i Kör för alla! Men helt tondöv är jag inte, och ”Du hast” kan inte låtit helt bedrövlig, stämman är ju lätt. Sen undrar jag också vad du som kommenterade ville uppnå. Att jag skulle krångla mig förbi cirka 100 damer och sälla mig till svarta stämman? Att jag skulle förbli tyst resten av konserten? Att jag skulle smyga ut bakvägen med svansen mellan benen? Eller ville du helt enkelt må bättre själv i och med kommentaren? Njut av det i så fall och lägg gärna lite av den extra energin på att öva själv på stämmorna. Det lät inte helt klockrent från ditt håll heller.
  ”Grönt är skönt”

  1. Jag mötte också snorkighet i sista föreställningen (svart). När vi skulle hjälpa till och skicka ballongpåsen. ”Här har ni två ballonger!” Tack men vi har redan. ”Du räckte ju upp handen”. Sista kommentaren lite onödig, kan jag tycka. Caroline pläderar alltid att vi ska hjälpa och stötta ”grannen” oavsett om vi sjunger fel eller gör konstiga saker.

  1. Tack för de vackra orden som värmer.Vi är så lyckligt lottade vi i vår kör att få er två som är de mest fantastiska körledare i världen.Tack för allt ni gör för oss. Ta hand om er och ha en underbar sommar ni med. Vi ses i augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.