Ikväll uppvaktade vi Caroline, Heinz och Andreas för att visa lite uppskattning för allt kul vi får uppleva på kören. Tack vare en mkt generös kör räckte pengarna till en GPS till off road-åkarna, så att de hittar tillbaks till oss i höst😉Lite gott vin blev det oxå🍷

Andreas fick fina hörlurar, så att han kan trixa vidare med Ipaden när han har små break på kören😎🎧

Vi fortsätter att stötta PLAN och Emmanuel med familj i Uganda ett år till. 

Vi gav även ett bidrag till Operation smile som hjälper barn med gom/läppspalt. Vi har tjejer i kören som jobbar ideellt inom den fantastiska organisationen👍På bilden ser ni Eva från kören inför narkos, som man ”leker in” hos barnen👏Varmt tack till alla, vi gör skillnad❤

Med vänlig hälsning Ingela 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.