Tisdag den 18/10 blev det fel med många Swishbetalningar pga ett tekniskt fel. Betalningar som gjordes såg ut att vara genomförda trots att de inte var det.
Vill be er som betalade för terminskort och biljetter då att kontrollera på ert konto om pengar dragits, det underlättar nu när Heinz måste spåra alla betalningar. Swish hjälper oxå till med spårning.
Upptäcker ni att pengar inte dragits och ni fått ett terminskort/biljett ber jag er prata med Heinz snarast så att han får notera det och korrigera bet

//Ingela

När vi kom hem efter kören i dag och satt med bokföringen så ser vi att de flesta swishbetalningarna inte gått igenom. Vi ringde banken som sa att det varit problem under kvällen. Att det trots den gröna ok. rutan som säger att betalningen gått igenom kan vara så att det inte dras från betalarens konto. Kan ni SNÄLLA som har swishat i kväll kolla om era betalningar har dragits från era konton. Om inte så ber vi er ödmjukt i ärlighetens namn att göra det igen. Tack! Heinz & Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.