TACK!

Hej allihopa! Hoppas alla har kommit hem ordentligt. Vi vill tacka för ert suveräna performance igår.Vi höll igång till tidig morgon så i dag är vi trötta men LYCKLIGA över att allt gick så bra. Har pratat med många i publiken som var lyriska över konserten. Tack för en rolig termin. Glad sommar till er alla. Vi ses den 20 Aug. på kulturfestivalsgiget i Stockholm. Info kommer här och på Facebook några dagar innan. Caroline & Heinz

3 kommentarer
 • Marianne juni 6, 2016

  Tack för att jag får vara med i denna underbara kör. Man blir så glad i hela kroppen att få sjunga i kören. Åh vad roligt det var på Dalhalla sååå häftigt. Hoppas att ni orkar leda kören i många år till. Stor kram till er carolin o Heinz .tack Marianne

  Svara Replies
 • Eva Wendell juni 6, 2016

  Caroline !!! Du är helt outstanding !!! Du var så vacker på konserten och det lyste om dig. Du är en stjärna som lyser bara starkare och starkare. Keep on the good work. ❤️ Heinz, när ska du och Ebbot sjunga in en skiva, det var ju helt magiskt bra när ni sjöng karaoke, vilka röster ni har. Hejar på er. Super bra termin. Tänk att det är väldigt många äldre kvinnor som vill rocka loss och ni gör våra tisdagar helt fantastiska. All heder till er, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Svara Replies
 • Agneta juni 5, 2016

  Kära Caroline, Heinz och Andreas! Ni är helt underbara på våra övningar, liksom ”vårt” fina band på våra ”gig”! Toppmusiker i Sveriges elit som spelar professionellt men ändå orkar med oss amatörer! Hoppas ni har lika roligt som vi i kören har, jag vill sända många varma Tack till Er!!

  Trevlig sommar!!

  Svara Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.