Hej!

Vi ska ses i Euro Fanclub kl. 10:00 för kaffe och kaka. Ligger på Skeppsbrokajen nedanför slottsbacken. Vid ingången kommer du att få en klisterlapp att sätta på jackan. Då är du välkommen in på scenområdet. Så tappa inte lappen. Det finns ingen plats att lämna väskor etc. Så kom lätt packad J. Toaletter finns i Eurofan tältet. 11:35 avgår vi mot scenen. Vi kommer att sjunga mot Kungen, dvs mot slottet. Där står även svt med kameror. Band och Caroline står framför er. Vi kommer att hinna göra en kort soundcheck och repa en låt på plats. Konsert och tv sändning börjar 12:15 exakt. Vi sjunger till 12:32 på minuten sen blir vi avtackade av Kungen. Det blir ingen flashmob/ja må han levasång innan konserten. Däremot kommer vi efter kungens avtackning sjunga ja må han leva tillsammans med publiken. Sen är det fritt valt arbete!

Låtordning: 1.Hurra(oboy). Koreografi: Händerna i luften på refrängen. 2. Wild one. Koreografi: Dansa i refrängerna. 3. Himlen ljuger aldrig. 4. Sverige. Koreografi: Flaggor på refränger.

Ang. Flaggor: Vi vill att kören ska ha så mycket olika nationer som möjligt. 50% svenska. 50% utländska. Ett sätt att få till det är att man bestämmer med en vän i kören att den ene tar en svensk, den andre tar en utländsk. Känner man ingen, vänd er till någon och fråga vem som tar vad, eller välj en utländsk. Antingen köper man en flagga eller så skriver man ut två sidor och klistrar ihop. Detta om man har en färgskrivare förståss.

Kul ska det bli!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.