Hej kära sångare och era fina vänner! Vilken dag! Sitter här och firar fortfarande. Super bra var ni på konserten. Troligen den bästa vi gjort. Det har vi sagt hela kvällen igår men vi säger det igen. Och igen. Känn er stolta. Vi har fått otroliga lovord från publik och Dalhalla. Några av oss ses den 15:e Juni på Vasa museét.(mer info kommer). Och så ses vi ju alla igen den 15:e Augusti på Sergels Torg.(mer info kommer) Sist men inte minst för Uppsalingar den 12:e september på Konsert och Kongress.(info kommer). Om vi inte ses då så ses vi vid körstart den 28/9 Uppsala och den 29/9 Stockholm.(mer info kommer). Kram, Caroline och Heinz.

2 svar

 1. Tack Caroline och Heinz,
  vilken upplevelse att få vara med och sjunga på Dalhalla, ett minne för livet!
  Mina vänner och man tyckte att det var magiskti!
  Ha en under bar sommar!
  Susanne

  1. ”Bra show! Inget regn.” en kompis röst i publiken.
   Vi hänger med. Det här var jättekul.
   Ser fram emot nästa konsert.
   Ulla o Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.