Information inför lördag

För er som bokat busstransporten är det viktigt att ni är i tid. Klockan 07.45 lämnar bussarna Stockholm för vidare färd till Uppsala och Dalarna.
Bussarna är märkta med följande: Tur/retur Lördag, Hotel Lerdalshöjden, Fyrklöverns Stugby, Enåbadet eller Siljansbadet.
Ni som inte bokat boende via Dalhalla kommer att släppas av vid Siljansbadet som är det mest centrala boendet.
För er som åker tur och retur lördag blir det ett stopp vid Hotel Lerdalshöjden mellan ca 11.45-12.45 innan bussarna fortsätter ner mot Dalhalla.

Vid transporten som går ner klockan 12.45 är det enbart körmedlemmar som åker med. Resterande åker med transporterna som går från respektive anläggning vid 16-tiden.
Vid ankomst till Dalhalla kommer ni som åker buss att göra ett kortare stopp vid entrén. Där kommer våra entrévärdar att byta er biljett mot ett band ni sätter runt handleden. Därefter åker bussen ända ner till arenan. För er som kommer med egen bil sker samma sak vid entrén. Efter att ni parkerat er bil passerar ni entrén och byter er biljett mot ett band innan ni promenerar ner till arenan.

Fyll gärna på med vatten innan ni kommer ner till Dalhalla då vattnet inte rekommenderas. Det finns naturligtvis vatten och övrig dryck att köpa på plats men alltså inget rinnande vatten. Begränsade möjligheter att betala med kort nere i Dalhalla varpå vi rekommenderar er att helst använda kontanter.

OBS! Glöm inte att skriva ut samtliga era biljetter!

För all övrig information hänvisas till den uppdaterade www.dalhalla.se/kor-alla

Välkomna till Rättvik och Dalhalla! Vi ses på lördag!

Micke

Michael Reander
Dalhalla
www.dalhalla.se

2 svar

 1. Nu har det blivit fel. Jag bokade i typ februari för min fru och dotter som är med i kören i Sthlm. De har biljetter med boende, buss och efterfest. De kostade 595:- men står i mitt namn. Samtidigt köpte jag till mig boende, buss och efterfest för 590:-. Men på min biljett står bara ett platsnummer till konserten.
  Nu i infot står bara de på boende i Siljansbadet och jag har inget boende någonstans. Visst gjorde jag rätt när jag bokade, som anhörig var väl 590:- för boende, buss och efterfest?
  Förstår att det är många som hör av sig men tacksam för klargörande snarast,
  /Stefan

  PS Vi vill ju bo ihop alla tre = Stefan Ferm, AnneLie R Ferm, Mathilde Rudbäck

  1. Hej!

   Jag har bokat och betalt ett 2-bädds rum som kan göras om till 3 bädds rum i Utbygården Rättvik 2 nätter 5-7 juni som jag inte behöver

   Det ligger 13 km från Dalhalla.

   Mvh // Per

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.