Körflaskor klara!

KÖRFLASKORNA ÄR KLARA!
Ibland går det fort. Fick precis veta att körflaskorna nu är klara för leverans. Tar med dem till kören i morgon tisdag 19/5, och torsdag 21/5 Uppsala. Vid behov även nästa vecka Obs! måndag 25/5, torsdag 28/5. Priset är 25 kr, betala på plats, helst med Swish alternativt kontant.
Är på plats kl 16 för att vara klar med utlämningen tills vi ska sjunga. OBS! Ni som inte förbeställt får köpa flaskor i mån av tillgång, efter att de beställda flaskorna leverarats. Flaskor som inte hämtas ut vid utlämningstillfällena säljs till de som önskar köp

//Ingela

Inga kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.