Kör för alla – 6 juni
Ugglas
INFORMATION – DALHALLA – 6 JUNI
Här nedan har vi försökt samla all information inför ert besök i Dalhalla!
Vi har delat upp information i följande:
Bussar, Boende, Efterfest, Mat, Egen transport, Kompisbiljetter/Buss, Information från Dalhalla samt Schema.
BUSSAR
Samtliga bussar avgår från Filadelfiakyrkan klockan 07.45 på morgonen den 6 juni. Detta gäller för både körmedlemmar och anhöriga som bokat plats. Bussarna (de som inte är fullsatta) kommer därefter att passera Centralstationen i Uppsala för att hämta upp resten. Bussarna beräknas vara framme i Uppsala klockan 08.45.
(För att hela schemat ska fungera kommer bussarna att lämna Stockholm vid 07.45. Inga möjligheter finns att hämta upp någon på vägen eller vänta in de som är sena.)
OBS! I samband med bussresan kommer alla körmedlemmar mot uppvisande av sin biljett att märkas med ett band kring handleden märkt Dalhalla ståplats. Detta för att förenkla för oss när alla väl är på plats på Dalhalla.
Varje buss kommer att vara märkt med boendeanläggningens namn (se mer information under boende nedan).
Toalett finns på varje buss. För de som åker hem direkt efter konserten är 5 stycken bussar märkta ”lördag t/r”.
BOENDE
På länkarna nedan har vi lagt in alla er som bokat boende med en fördelning i stugor respektive hotell. Gå in på länkarna nedan och leta upp vilket boende ni bor på.
OBS! Det kan ta en liten stund innan dokumentet har laddats upp på er dator.
Boende Hotell Lerdalshöjden
Boende Enåbadet
Boende Fyrklöverns stugby
Boende Siljansbadet
OBS! Alla som inte bor på hotell Lerdalshöjden måste ta med sig egna sängkläder och handduk. Samtliga stugor måste städas ordentligt innan avresa.
EFTERFEST
Efterfesten kommer att vara på Rättviksparken i centrala Rättvik. Entré mot uppvisande av efterfestbiljett. Kom ihåg att ta med er biljett! Endast förköp och alltså ingen möjlighet till att betala in sig på plats.
Transport från Dalhalla till efterfesten sker direkt efter avslutad konsert för de som bokat bussbiljett. Samtliga transferbussar som avgår från Dalhalla passerar boendeanläggningarna och Rättviksparken på tillbakavägen.
För de som åker med egen bil finns parkeringsmöjligheter vid Rättviksparken.
Avstånd till boendeanläggningarna från Rättviksparken. (Enåbadet ca 700 m, Fyrklöverns Stugby ca 1 km, Hotell Lerdalshöjden ca 2 km, Siljansbadet ca 2 km.)
MAT
I arenan finns flera försäljningsställen där det finns hamburgare, korv, dryck mm till försäljning. Även vegetariska alternativ. OBS! Endast kontant betalning är möjlig. Dessa försäljningsställen öppnar klockan 12.30. Vi rekommenderar att ni även tar med er någon matsäck då dagen blir ganska lång för framför allt er som åker med bussarna på morgonen.
EGEN TRANSPORT
För de som tar sig till Rättvik och Dalhalla på egen hand finns gott om (gratis) parkeringsmöjligheter vid Dalhalla. Följ anvisningar på plats. När ni parkerat er bil eller blivit avsläppta så tar ni er till entréhuset vid Dalhalla där personal tar emot er. Vid ankomst till Dalhalla kommer ni mot uppvisande av er körbiljett att få byta ut denna mot ett band som ni fäster runt handleden.
Det tar ca 15 minuter att ta sig från parkeringen ner till Dalhalla. Då repetition och förberedelser startar klockan 14.00 vill vi att alla som ska vara med i kören är på Dalhalla i god tid innan dess.
KOMPISBILJETTER/BUSS
Bokning av kompisbiljetter sker på denna länk: https://www2.nortic.se/tickets/event/6239
På denna sida står det ”För dig med kampanjkod”. Där fyller ni i kör2015 och klickar sedan på grön eller röd sektion i vänsterkant. Följ därefter instruktionerna för att fullfölja er beställning. Bokning av kompisbiljetter kan endast göras av er körmedlemmar.
För bokning av endast bussbiljett (under förutsättning att man bokat sin kompisbiljett) använder ni följande länk. Välj mellan hemresa lördag eller söndag. Bussbokningen har öppet tom 15 maj.
https://www2.nortic.se/tickets/event/6103
INFORMATION FRÅN DALHALLA
För de som inte har bokat buss via Kör för alla hänvisar vi till dalhalla.se och fliken ”Besöket” för mer information om bussar t/r Dalhalla.
Då kören är så pass stor finns det inga möjligheter att artisthuset nyttjas för andra än gästartister, musiker samt personal.
Det kommer inte att finnas omklädningsrum som kan hantera så många personer så vi ber er därför att resa med begränsad packning osv till Dalhalla. Lämna kvar så mycket som möjligt på era respektive boenden.
Körmedlemmarna kommer efter repetition att kunna vistas fritt i publikområdet och på läktarna.
OBS! Viktigt! Kören skall vara ombytta till scenkläder vid ankomst Dalhalla. Var och en måste ansvara för sina egna väskor och värdesaker. Vi rekommenderar att ni tar med er så få saker som möjligt till Dalhalla.
Kören samlas utanför artisthuset senast klockan 18.
I arenan finns gott om toaletter. Även handikapptoaletter finns.
SCHEMA
Schema lördag 6 juni
07.45 Avresa från Filadelfiakyrkan, Stockholm. Bussarna passerar därefter Uppsala (klockan 08.45, Centralstationen).
11.45 (ca) Ankomst boendeanläggningar.
12.45 (ca) Transport ner till Dalhalla från boendeanläggningarna.
13.00 (ca) Ankomst Dalhalla. Matservering på Dalhalla öppnar.
14.00 Repetition och förberedelser startar.
16.00 Transport till Dalhalla från boendeanläggningarna för anhöriga som åkt med bussarna på morgonen från Stockholm/Uppsala.
16.30 Anhöriga och publiken släpps in.
18.15 Körmedlemmarna samlas vid scenområdet.
19.00 Konsertstart.
21.30 (ca) Transport för alla med bussbiljett till boendet eller efterfesten i Rättvik.
21.30 (ca) Transport åter till Uppsala och Stockholm för de som bokat bussresa hem på lördagen.
01.00-01.30 Efterfesten slut.
Schema söndag 7 juni
11.30 Bussarna avgår från boendeanläggningarna. Kom ihåg att stugorna skall vara städade samt att nycklar har återlämnats i god tid innan avgång.
ÖVRIGT
Vid frågor hänvisar vi er till vår mailadress: info@dalhalla.se Vi svarar så fort vi har möjlighet.
INNAN AVRESA
OBS! Se till att ni har skrivit ut samtliga era bekräftelser och biljetter.

VÄLKOMNA TILL DALARNA OCH DALHALLA I BÖRJAN AV JUNI
Foto-Bengt Håkansson

9 svar

 1. Vi är två från kören som kommer att åka tåg till Rättvik. Ska vi ordna egen transport till Dalhalla till kl 14.00? Taxi?

 2. Önskar information om boende i Rättvik för Lena Svensson och Marianne Gustafsson, vilken stugby hör vi till?

 3. Jag kanske är helt enkelt är lite dum, men jag hittar ingen länk till boendena, så jag vet inte vilket boende eller vilken buss som jag skall ta?

 4. Hej. Har endast bokat buss tor lördag. Undrar om någon av boendeanläggningarna ligger när Rättvik stad så att man kan tillbringa dagen där?

 5. Hej!
  Jag har bokat stuga för 3 pers och undrar var vi skall bo? Vi åker egen bil.
  Med vänlig hälsning
  Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.