Det kom ett förslag om att ordna en ”Körvattenflaska”, en bra ide’ tycker vi. Ingela W fick i uppdrag att ordna det. Flaskan är en mjuk, hoprullbar, miljövänlig (PE-plast) och transparent 6 dl flaska med en liten ”karbinhake” på. Den är lätt att ta med i väska el jackficka och går lätt att fästa fast på byxor/kjol med ”bälteshyskor”. Står bra när den är fylld.
Caroline ville gärna ha ”här går/snubblar man”-bilden som logga med texten Kör för alla, då får det bli så. Det är ju Caroline o Heinz kör. Anmäl ert intresse här, på FB, eller på kören på en lista, senast tisdag 24/3. 26/3 sista beställningsdag för Uppsala. Skriv om ni hör till Uppsalakören när ni beställer.
Med vänlig hälsning, Ingela styrs lite av antalet flaskor men blir max ca 25-30 kr. Anmälan är bindande.
Erbjudandet gäller både Stockholm- och Uppsalakören. Leveranstiden är ca 3 v.
Vi finns på FB, sök gruppen Caroline af Ugglas Kör för alla.
Med vänlig hälsning, Ingela

68 svar

  1. Hej Ingela, Jag köper gärna 3 vattenflaskor fast jag är lite försenad. Hittar ingen anmälningslista/Med vänlig hälsning, Karin Bergsten

    1. Vad menar du Annie? Du är ju inne på hemsidan nu och läser om erbjudandet. Självklart lägger vi upp körens erbjudanden både här och på FB, har dessutom en lista på Sthlm-kören som man kan anmäla sitt intresse på, senast 24/3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.