Caro

Välkomna till Dalhalla och Dalarna nästa sommar!

Här nedan kommer viktig uppdaterad information inför 6 juni 2015 beträffande busstransfer, boendemöjligheter samt efterfest.

Bokning av körplats, boende, busstransfer samt efterfest sker på länken nedan.
OBS! Nu finns en egen sida där ni kan läsa det senaste inför vår konsert på Dalhalla den 6 juni. Sidan kommer löpande att uppdateras! www.dalhalla.se/kor-alla

Boende, buss och efterfest
Vi kommer att erbjuda 3 olika paket där buss t/r, boende och efterfest ingår. Priserna på paketen kommer att ligga mellan 545 kr-1020 kr beroende på val av boende. Man kan även välja att boka respektive tilläggstjänst var för sig.

Priset för bussen t/r Stockholm-Rättvik/Dalhalla är 300 kr. Boendemöjligheterna (camping, stuga eller hotell) ligger mellan 125 kr – 600 kr/natt. Priset för efterfesten (buffé ingår) är 120 kr.
OBS! Alla dessa tillägg bokas via er körmedlemmar. Självklart är era vänner och anhöriga välkomna att ta del av ovanstående erbjudanden.

Kompisbiljetter
Beträffande kompisbiljetter så bokas detta som tidigare genom att ni klickar på länken nedan ”Boka kompisbiljett”. På denna sida kommer det att stå ”För dig med kampanjkod”. Där fyller ni i kör2015 och klickar sedan på grön sektion i vänsterkant. Följ därefter instruktionerna för att fullfölja er beställning. Bokning av kompisbiljetter kan endast göras av er körmedlemmar. För närvarande finns 950 stycken kompisbiljetter till försäljning,

Antal platser i kören
Maximala antalet körplatser är 950 stycken. Just nu är ca 60 % av platserna bokade! Först till kvarn gäller!

Övrig information
Alla detaljer och övrig praktisk information beträffande bussavgångar, vad som gäller i campingstugorna, om efterfesten, var kören samlas mm kommer att skickas ut i god tid innan avresa så att alla i lugn och ro kan planera sin resa till Dalarna.

Vi ser fram emot att träffa er nästa sommar!

(Om ovanstående boendemöjligheter blir fullbelagda tar vi omgående fram fler alternativ som vi skickar ut till er via ett nytt mail.)

Boka körplats, buss, boende, efterfest här!           

Boka kompisbiljetter på dalhalla.se här!

 

23 svar

 1. Hej!

  När jag ska boka kompisbiljett står priset 450 kronor. Men det skulle väl bara kosta 250? Hur gör jag för att det ska bli rätt?

 2. Jag har lite frågor:
  Ang boende, var ligger stugorna?
  Rättvik, nära stan?
  Får man transport dit från dalhalla efter konserten?

  Undrar ang vänner som ska följa med, åker dom med oss andra till dalhalla när vi genrepar?
  Eller får dom ta sig dit på egen hand?
  Kan vännerna vara med på efterfesten?

  Hoppas någon vet 🙂

 3. Jag anmäler mig som reserv till att sjunga i kören i Dalhalla och köper gärna boende + festbiljett också. Ring mig på 0703-772284

 4. Hej, vi har fixat boende och buss på annat sätt och jag vill lämna tillbaka biljetter, så att andra får tillgång till buss och boende. Hur gör jag?

  MVH EwaB

 5. Frågor angående logistiken för medföljande vänner/familj.
  – Om man bokar buss och boende för medföljande kompisar, kommer de att få transport från boendet till Dalhalla inför konserten eller kommer de bli tvungna att vara med under hela tiden på genrepet innan konserten?
  (Jag kan tänka mig att det blir för lång tid för våra små barn och kanske också för min gamla mamma).

  – Finns det något annat sätt att ta sig till Dalhalla från de olika boendealternativen om man inte kör upp med bil i stället för att åka med bussen?

  – Om man inte vill vara med på efterfesten, kommer det att finnas busstransfer direkt till boendet efter konserten?

  – Får man boka biljett för efterfesten även för kompisar eller är det endast för körmedlemmar?

  Hoppas någon kan svara.

 6. Hej, jag bokade två kompisbiljetter idag på grön sektion. De kostade 590 kr/st. Hade för mig att de skulle vara mycket billigare. Varför kostade det så mycket? Ska inte ha boende eller liknande, endast ”åskådarbiljett”. Har jag gjort något fel vid bokningen?

 7. Hej Vi är fundersamma och har en hel del frågetecken. Ex Hur ser logistiken ut för våra kompisar som inte ska vara med i Dalhalla och repa? Körs de upp senare inför konserten? Finns det mat att köpa på festplatsen (middag för oss i kören ex)? När går bussen tillbaka till Sthlm om man inte vill sova över? Finns det ytterligare hotellrum? Vi är inte intresserade av att campa. Caroline lovade att våra kompisar skulle få sitta på bra platser (hon skulle prata med er), men vad jag kan se får de sitta högst upp och längst bort från scenen. Vilka tror ni vill sitta närmast? Det är ju inte troligt att det kommer en ordinarie publik eftersom det är vår kör som uppträder.

 8. Hej!

  Jag har bokat boende för mig och min familj samt en biljett för mig som ska sjunga.
  Men när jag skulle boka biljetter för min familj som ska med på resan i syfte att höra vår fina kör sjunga så var kompisbiljetterna slut. Kommer det komma fler kompisbiljetter så min familj får höra oss sjunga?

  Hoppas på svar,
  Lena

 9. Vi önskar information om hur körens medlemmar får transport mellan Dalhalla och centrala Rättvik?
  Var kommer efterfesten att hållas? Ordnas transport till festen och tillbaka till Rättvik?
  Vi önskar hotell men det är fullbokat. Kan man stå på väntelista?

  Britt-Marie Stenborg
  Anita Ytterberg

  1. Hej
   Vi hann inte med hotellbokning innan det blev fullt tyvärr.
   Vi önskar också bo på hotell. Vi är 2 körmedlemmar med respektive män dvs 4 personer (2 dubbelrum). Skulle vilja ha svar så snart som möjligt så vi kan planera vidare bland annat om vi kan vara med på efterfesten vilket ju skulle vara väldigt trevligt
   Mvh/Christina Wik och Eva-Lotta Bloom

  2. Hej!
   Micke från Dalhalla ringde i fm. Senast efter helgen kommer mer info om boende mm.
   Bussarna som hyrs in kommer att köra direkt från Dalhalla till efterfesten och sen tillbaks till de boenden arrangören ordnar åt oss. Alla kommer inte att kunna bo på hotell då det inte finns många hotell i Rättvik men likvärdiga boenden kommer att erbjudas inom kort.
   Arrangören kommer att ordna en ”plats” för oss på deras hemsida, med länk, där löpande info kommer att läggas upp. Där kommer även svar på många av våra frågor att finnas.
   Ca 750 av de 950 körbiljetterna är nu sålda, jättekul!
   Det är gott om tid kvar så var lugna, ni hinner boka boende, buss och efterfest om ni köpt biljett. Invänta arrangörens fortsatta information om boende som kommer, de förhandlar fram lite bättre priser åt oss. Om det är någon med rullstol som ännu inte köpt biljett så ta kontakt med arrangören så får ni bra hjälp. På dalhalla.se kan ni finna kontaktinfo.

   1. Hej Ingela!
    Pratade med dej för några veckor sedan om att jag missade att beställa linne och du sa att det ev. skulle komma linnen som man inte kunde beställa direkt utan betala på plats. I tisdags berättade du att ingal linnen kommit!
    Nu till mitt dilemma: sista köptillfället nu på tisdag 2/6 är jag på anställnings intervju och hinner ev. komma till slutet på köptillfället om jag har tur. Undrar om det är Ok om min körkompis köper ett linne till mej samtidigt som hon hämtar sitt eget (hon har beställt)??? Du frågade mej om vilken stl. jag behövde – L eller XL. Hoppas det funkar så ses vi i Dalhalla! Mimmi

 10. Hej jag önskar få bo på hotellrum och dela med minmedföljande gäst. Detta är dagsläget fullt.
  Önskar att hotellrum kan bokas med efterfest och buss tur för 2 pers.
  Jag betalar gärna för merkostnad men kan inte bo med okända människor pg. Av allergi
  Mitt tel 070 2535108 kontakta mej gärna
  Med vänlig hälsning,.Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.