Publikbiljetter släpps inom kort. Erbjudanden om kompisbiljetter, busstransfer, ev boende mm kommer att skickas från Dalhalla till alla kördeltagare som är anmälda.

https://www2.nortic.se/tickets/event/6103/a>

31 svar

 1. Har köpt biljett för 450 kr till Dalhalla. Men hur bokar man bara bussresa ?
  Tänker åka fram och tillbaks samma dag, hur mycket kostar det, vet någon ????

   1. Hej Ingela!

    Jag har också köpt körplats och fått biljetten skickad till mig på min mail.
    Någon övrig information har jag inte fått till min mail.
    Ska man bara gå in och boka bussbiljett ändå på körens hemsida?

  1. För er som inte har köpt biljett och har Facebook, jag har ordnat en FB-grupp som heter Caroline af Ugglas Kör för alla, på begäran av Caroline och Heinz. Där finns en del bra info om Dalhallaarrangemanget. Jag hoppas samma info kommer på denna sida inom kort. Välkomna att gå med i FB-gruppen om ni är intresserade.

  2. Bifogar lite av den info vi som köpt biljett har fått då jag vet att en del avvaktat med att köpa körbiljett i väntan på info om resor, boende och efterfest. För att kunna boka resor, boende efterfest måste ni först köpa en körbiljett för 450 kr. Därefter får man ett mejl med info om hur man kan man boka åt familj och kompisar, som också är välkomna att ta del av erbjudandena. Ca 60 % av de 950 tillgängliga körbiljetterna är redan sålda så vänta inte för länge om ni vill vara med. Med vänlig hälsning, Ingela
   Info om boende, buss och efterfest
   Vi erbjuder 3 olika paket där buss t/r, boende och efterfest ingår. Priserna på paketen ligger på mellan 545 kr-1020 kr beroende på val av boende. Man kan även välja att boka respektive tilläggstjänst var för sig.
   Priset för bussen t/r Stockholm-Rättvik/Dalhalla är 300 kr. Boendemöjligheterna (camping, stuga eller hotell) ligger mellan 125 kr – 600 kr/natt. Priset för efterfesten (buffé ingår) är 120 kr.
   OBS! Alla dessa tillägg bokas via er körmedlemmar. Självklart är era vänner och anhöriga välkomna att ta del av ovanstående erbjudanden.

 2. Har köpt min sångbiljett till Dalhalla i november. Har ännu inte fått något e-mail där jag har möjlighet att köpa vän-biljetter. Är det fler än jag som väntar på det?

 3. Gällande sångar- och kompisbiljetterna: kan vara bra veta att det på kreditkortsfakturan kommer att stå Nortic AB, Karlskrona!

 4. Det går att beställa till rätt pris . Viktigt att ni läser mailet noga kod och var ni ska klicka för att beställa dessa biljetter . Har provat på iPhone Å kom in därifrån oxå 🙂
  Men först bokar man sin egna sångbiljett å sedan får man mail från Dalhalla med info Å kod .
  Trevlig Lucia / Pippikramar

 5. Hej, kan någon förklara för mig hur man köper biljett till Dalhalla. När jag följer länken får jag betala 450 kr och det ska jag väl inte behöva.

  1. Jag kan inte köpa kompisbiljetter de kostar 590 kr. hur ska jag komma vidare fattar ingenting.
   Jag har betalat 450 kr för mig.

 6. Utifallatt att nån undra , så e de lätt som en plätt att boka å köpa sångbiljett på länken .. Jag gjorde det i samma veva som jag stekte hamburgare 😉
  Trevligt det ska bli !!
  Tja !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.