Om oss

Om Heinz

Om Caroline

Heinz Liljedahl sköter stämmor och gitarrspel i kören (pop/rock).

 

Heinz är dessutom producent och kompositör och har jobbat med artister som: Olle Ljungström, Ulf Lundell, Rebecka Thörnkvist, Fidget, Bo Kaspers Orkester, Jan Malmsjö, Caroline af Ugglas, Sofie Zelmani, Staffan Hellstrand, Ratata, Lustans Lakejer m.fl.

Caroline af Ugglas, välkänd skivartist leder kören (pop/rock).

 

Carolines sätt att sjunga och uttrycka sig i sin musik medför stor anspänning på stämbanden – varför hennes sätt att klara av det hela var att grundligt tillämpa sin mamma Yvonnes röstträning- och sångteknik. Hon kom därmed automatiskt in på sångträning, sångteknik och har utbildat sig till sångpedagog.

 

Läs mer om Caroline på hennes artisthemsida.

Om Yvonne

Om Andreas

Yvonne leder kören som sjunger visa och musikal (länk till hemsida här!).

 

Sedan skolåren har Yvonne utbildat sig i sång och musik och uppträtt sedan i tonåren som artist.

 

Hon har två somrar valts till årets Ulla Winbladh på Gröna Lund. Ofta uppträtt i Radio och TV. Har även haft två TV-serier i röstträning. Turnerat i Norge, Danmark, Grekland, Frankrike, Belgien och i USA. Yvonne har bl.a. fått Stockholm stads kulturpris, Föreningen Nordens kulturpris, Danderyds kulturpris och mottagit och ett hedrande körpris på Eric Ericsson dagen.
Hon har släppt tre skivor som bl.a blivit grammis nominerad, även med egna tonsättningar och texter. Hon är författare till boken ”Röstträning” (se under boken Röstträning).

 

Hon är sedan 35 år legitimerad logoped och även sångpedagog. Är medlem i Sång o Talpedagog förbundet) Yvonne är universitetslektor i röst.-o. talvård vid lärarhögskolan i Stockholm.

 

Läs mer på Yvonnes hemsida här!

Andreas Dahlbäck spelar trummor i kören (pop/rock).